I am a child

I am a child

Despite my forty-three years

Despite my many lovers

One child ...

And I'm a little girl

A small, a weasel

Feathers larks

A little girl ...

My kids contest my maternal protests

But I defend myself

And keep a child

Passionate and at times

I throw myself to the torments

One child ...

My soul challenges the assurances of my skin

I dream now

Because I am a child

I turn back the time

Hair and skirt in the wind

One child...

Iacoe Michaela
Enviado por Iacoe Michaela em 13/08/2013
Reeditado em 08/07/2015
Código do texto: T4432214
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.