Obrigada.
Obrigada.
Pelas flores
que
em
meu
ser
desenharam-se,
foram
marcas
de
luz
que
em
minha
alma
ficaram.
Nara Stern. (n.r.s.s.)
Obrigada.
Pelas flores
que
em
meu
ser
desenharam-se,
foram
marcas
de
luz
que
em
minha
alma
ficaram.
Nara Stern. (n.r.s.s.)