Livres para falarmos o que pensamos.
Sabe, as pessoas falam que são livres para falar o que pensam.
Mas eu paro e penso...
Se nós somos livres para falarmos o que pensamos...
Por que pensamos antes de falar?
Será que é por que temos medo de incomodar o alheio?
Ou será por que temos o costume de querer agradar a todos?
Não sei.
Só sei que falo o que penso, porém penso antes de falar.