battle within

BATTLE WITHIN

QUITNESS INSPIRES ME

AND LIVES ON

IT SAYS TOO MUCH

JUST LIKE MY LUST

FOR ME TO FALL FIRST

OH SHALL WE

GO THROUTH

FACE AND FEAR

FOREVERMORE

IT GIVES ME LIFE

GIVES STRENGHT TO ME

LIKE CRUELTY

IN WAVES LIKE VIOLENCE

TAKIN’OVER

LOOKIN’FORWARD FINDIN’WORDS

IT’S PASSION

KEPT IN THE CHEST OF SECRETS

IT’S KEY FOR THIS SLOT

IN WHICH WE TRUST

IT’S SACRED,IT’’S LOST

AND HORIZON ABOVE US

RED AND SO WEEPIN’THE SKIES

JUST LIKE DUSK IN HER EYES

GOIN’BEYOND ITS VEILS

AND LIGHTNINGS REFLECTED ON OUR SWORDS

FLAGS DANCIN’WITH THE WIND

JUST LIKE OUR CORES

THIS SONG CRIES OUT OUR HEARTS

LIKE THE SEAS

SO IS THE INFINITY

IN BETWEEN

IT’S SO SWEETER

CAUSE LIFE OR DEATH, DOESN’T MATTER

IT’S ALWAYS BITTER

IN OUR DREMAS TO ESCAPE

NOT NIGHTMARES TO AWAKE

US,CHILDREN IN SLEEP

IT’S PASSION

KEPT IN OUR CHEST OF SECRETS

THE KEY FOR ITS SLOT

IS SACRED,IS LOST

FOLLOW IN THE WISH

OUR SECRETS WERE BROKEN LIKE CRYSTAL

NEITHER IT WOUNDED,TO FIND OURSELVES

ENVOLVIN.....

CHERISHIN’US...

NOW,FOR DREAD,

OPEN YOUR EYES!

ONCE MORE TO BEAR

Lore Lay
Enviado por Lore Lay em 21/07/2008
Código do texto: T1090582
Copyright © 2008. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.