GAROA

c d d t e e a o r t c e

h e e r s m d n e i e

u s r a s o d n n l m

v f r n a g ç e o g e a

i i e s o a v i b t

s a t f c t a a n r a

c n i o o a a n n d a n

o d d r r s t d o n d

o o m t v e o d o

f a i d i s a o

r d d n n e d a a

i o a d a a e s a

o o m r e e s

c n d e n a s a v e

é u e o l a p r i d

u v m f e a d e

e m t e r a

m v u e l a d

é n r n e

u d r ç

o a a v

e

r

d

e

Autor: Sebastião Santos Silva