Palmerês

Estreito de Breves, 31 de outubro de 2013.

Paxiúba tucumã mumbaca inajá

Juçara pupunha bacaba marajá

Caranã urucuri bussu mucajá

Babaçu murumuru miriti jareuá

Jupati açaí miriti

Açaí urucuri jupati

Miriti urucuri ubim

Açaí açaí açaí

Patauá caranã bussu jupati

Inajá miriti juçara urucuri

Mucajá Jareuá babaçu miriti

Marajá macaúba tucumã ubim

Babaçu bussu murumuru

Murumuru babaçu bussu

Bussu murumuru babaçu

Bussu bussu bussu

Marajá miriti bacaba

Inajá açaí mumbaca

Jupati urucuri jareuá

Patauá patauá patauá

Pindorama