J. C E UM FELIZ NATAL
FELIZ NATAL
Blem blem Belem, blem blem blem Belem,
blem blem
Belem, blem
blem Belem,
blem blem
blem blem
J Belem. Belem,
C blem blem
Belem blem blem Belem, blem...
blem...
C blem blem
J Belem, blem
Blem belm Belem. Belem, blem blem Belem.