Com sorte
Quando perdemos
com sorte
vemos e valorizamos
aquilo que ainda temos
Na dor do momento
com sorte
se ressignifica a existência
e aquilo que temos por dentro
O tempo … ah o tempo
com sorte
deixa marcas e elas
nos levam novas formas de viver
Deixar doer
com sorte
nos ensina que parte da vida
é perder.