๐ป๐รช๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐ รฃ๐(๐ท๐๐๐๐ ๐)
๐ป๐รช๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐ รฃ๐(๐ท๐๐๐๐ ๐)
๐ป๐รช๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฌ๐๐๐๐๐๐ รฃ๐
๐ซ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐รช๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ รฃ๐ ๐๐๐ ๐รบ๐๐๐๐๐
๐บ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐รข๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐จ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ฏ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐
๐บ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐.
๐ถ๐ ๐๐๐รญ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐รฉ๐๐๐๐๐ ๐๐๐รข๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ป๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐, ๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐, ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐-๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐,
๐ฌ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐รญ๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐ฝ๐๐๐๐รฃ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐, ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐ ๐ผ๐๐๐๐๐๐๐.
๐ซ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐รบ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐-๐๐
๐ซ๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐...
๐ป๐ รฉ๐ ๐๐๐๐ ๐รบ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐ซ๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐รญ๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐.
๐ป๐ รฉ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐
๐ถ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐รง๐, ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ รฉ ๐๐๐
๐จ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐รง๐ ๐๐๐๐-๐๐
๐จ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐, ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐รก๐๐๐๐.
๐ต๐๐ รบ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐รงรต๐๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐รก ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ธ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐รง๐ ๐รณ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ซ๐ ๐๐๐รช๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐, ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐
ร ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐รญ๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐
๐ ๐๐รง๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐.