You've gone forever

You can no longer see me.

I will never see you again.

You've gone forever.

Everybody will go forever.

I'll go someday.

What will be waiting for me?

I just know we'll become dust,

we won't leave anything here.

There won't be anything left.

You've gone forever,

I wish I went too,

everything is just nothing.

This life is so frail.

Yesterday, you were here.

Today, you're no more.

Tomorrow, I will have gone forever.