In my dreams
In my dreams
I see you, by my side…
I walk, whit you, we all the time together, in my life…
I know, our differences disappear, every hurt, in my soul, every
night…
In my dreams I meet you, when I feel, that you are dreaming, calling
me, one more time…
In my dreams, in your dreams, every day, every night
Gildênio Fernandes