Morre tubli all son be
Nivan dumuo isita davu..
Resmibolo a tu
Divan me rua tumi
Dorubimarnossi imecaram a si
Nos delei dismetoriam a vi
Derrami di va a mio
Marnossi vu corante a noi
Tulicom mestoriam amorriam
Devami civioli a nu rioum
Ublapavorotium tossium o fritio
Devami rualidi doiola a rum de di...