Insanis figuris del mundi

I

Piu proveta di iscaloni
Vera má non tropo
Escaperá di tudi note
Questa rugata di polini

Ma non dita la pauta dura
Di Mané Garrincha
Il fugori i dissabori
Di la dita dura

Comi si Elza siera di si ispetá
Niente as qui si isperá
Dela, la via Má dalena

Non! Non ponga in la pasta
Tu pimienta
Piu di nora sensatê

Com la burganha capolêta
Qui si piega
Dela pierna escuzanbêta
De lo saci pêrêrê



In la fueto
no soi nessuno





 
Yamãnu_1
Enviado por Yamãnu_1 em 23/06/2013
Reeditado em 23/06/2013
Código do texto: T4354544
Classificação de conteúdo: seguro