Myblood

My blood

The poetry is life, is blood

It is breath, it is lung, it is heart

Without the smell of the flowers

Without the smell of the passion

I am not me, I am not a living thing

I am the shade of the illusion

I do not exist without the feather

Without the ink in my veins

I am paper in white pages

I am hostage, I am prisoner

On the inside of a chain.

Brasília 04/02/2007

Evan do carmo

Meu sangue

A poesia é vida, é sangue

É fôlego, é pulmão, é coração

Sem o perfume das flores

Sem o cheiro da paixão

Não sou eu, não sou ser vivo

Sou a sombra da ilusão

Não existo sem a pena

Sem a tinta em minhas veias

Sou papel em paginas brancas

Sou refém sou prisioneiro

Por detrás de uma cadeia

Evan do Carmo

04/02/2007

Evan do Carmo
Enviado por Evan do Carmo em 22/01/2007
Reeditado em 29/11/2008
Código do texto: T355561