Vagonetas Vivas
Velas...
Vagonetas vivas;
Vestes volitivas;
Voando virgens;
Vento vertiginoso;
Vagalumes volumosos;
Vagos vasos vazios
Vertentes viris
Vozes vagarosas
Verbos variados
Volemia voluptuosa;
Visão vinda voraz
Varrendo vagões
Viagem vivaz
Você versejando
Vibrando versos
Valiosas vedetes
Velozes vertigens.
ACCO