DESEJO...
O desejo
Violento desperta
E me consome...
Devaneios mórbidos
Escaladas exaustivas
Solidão apavorante
Querer
E estar só.
Olhos secos
Corpo sedento
Impulsos desencontrados
Sentir
E esconder.
Angústia cortante
Tentativas inúteis
Pensamento insistente
Ansiar
E reprimir.
A realidade
Aparece cruel
E me frustra...