BABOSEIRAS
Para todos os “ites”,
Poeira.
Banho de cachoeira.
Bebedouro da escola,
Cocho de bezerro.
Agora, jardineira.
Ele anda por aí...
Procurando achar
O quê sempre esteve dentro dele.
A Babosa – aloés – cura calvice
- Que monte de baboseiras!
L.L. Bcena, 17/05/2005
POEMA 379 – CADERNO: CESTA DE VIME.