Um país que ri

Há! Há! Há-Raí!

Hi! Hi! Hi-velino!

Hi! Hi! Hi! Hi-valdo!

Hó! Hó! Hó-naldinho!

Hó! Hó! Hó! Hó-binho!

Hó! Hó! Hó! Hó-mário!

Hó! Hó-berto Carlos!

Ká! Ká! Ká! Kaká:

— Taentrandegol!

Hô! Hô! Hô! Hô! Hô!