Soneto clássico digitado com uma máquina de escrever de uma tecla só
Hhhh hh hhhhhh hh hhhhhh hhhh
Hh hhhhhh hh hhhh hhhh hh hhhh
Hhhh hh hh hhhh hhhh hh hhhhhh
Hhhhhh hh hhhh hh hhhh hh hhhh
Hhhh hh hhhhhh hhhhhh hhhh hh
Hhhh hhhh hh hhhhhh hh hhhhhh
Hhhhhh hhhh hh hh hhhh hhhhhh
Hhhhhhhh hh hhhh hh hh hhhhhh
Hhhh hh hhhhhh hh hhhh hhhh hh
Hhhhhhhh hh hhhh hhhh hh hhhh
Hhhhhh hhhh hh hh hhhhhh hhhh
Hh hhhh hh hhhhhh hhhh hh hhhh
Hh hh hhhh hh hh hhhh hhhhhh hh
Hhhhhhhh hh hhhh hhhhhh hhhh