Ladino – Konservasion de la Vida (Pikuah Nefesh)

Meldar, eskrivir, avlar,

Mandamientos de la Tora,

Aspektos de La vida,

Mos gian,

Mezuza!

La Perasha avlaremos,

En muestro salir i yegár,

Me akodro de muestros savios,

Ke mos Konservan la Vida, Sefarad!

Meldar la Ley,

Es meldar la Perasha,

Eskrivir, meldar i avlar ladino,

Es tambien konservar Sefarad,

i en mi kaza mueva asitiguar,

Ke “Guadrate, i el Dio te guadrara”, Mezuza!

Veja Também - See also: http://lalyavedeelsekreto.blogspot.com/