Repousos

Repousos fazem,

Repousos trazem,

Repousos calem,

Repousos falem,

Repousos fazerem ser,

Repousos de derivas,

Repousos de cantigas,

Repousos de amores,

Repousos de dores,

Repousos de clamores,

Repousos a ardores,

Repousos sentem,

Repousos quentes,

Repousos somente.

Repousos erram,

Repousos que fizeram,

Repousos que luares,

Repousos que lares,

Repousos que lutas,

Repousos que condutas,

Repousos que aspargos,

Repousos que afagos,

Repousos que sentires,

Repousos que luares,

Repousos que o amor,

Repousos que o ardor,

Repousos que clamor.

Repousos que labor,

Repousos que ardor,

Repousos que clemente,

Repousos que evidente,

Repousos que ouviste,

Repousos que surgidos,

Repousos que mostra,

Repousos que nossas,

Repousos que vossas,

Repousos que fazes,

Repousos que lutares,

Repousos que fazes frases.

Repousos que calma,

Repousos que paginadas,

Repousos que alarmas,

Repousos que repousas,

Repousos que suturas,

Repousos que lutas,

Repousos que combatas,

Repousos que compitas,

Repousos que surgiras,

Repousos que inventas,

Repousos decursos.

Repousos que moram,

Repousos que alugam,

Repousos o fomentam,

Repousos os seres,

Repousos os quiserem,

Repousos de fazer,

Repousos de querer,

Repousos de defender,

Repousos como ser,

Repousos como querer.

Repousos que lutadores,

Repousos que ardores,

Repousos que amores,

Repousos que cantores,

Repousos que dissabores,

Repousos que lutares,

Repousos que cantares.

Repousos que podem,

Repousos que sucedem.

Repousos que emancipam,

Repousos que surgem,

Repousos que eles,

Repousos que elas,

Repousos que fazem,

Repousos que calar,

Repousos de amar,

Repousos de respeitar.

Repousos de paz,

Repousos de animais,

Repousos de sociais,

Repousos de emergências,

Repousos de caridade,

Repousos de felicidade,

Repousos de querer.

Repousos de impor,

Repousos de calor,

Repousos de supuser,

Repousos de vier,

Repousos de caóticos,

Repousos de metódicos.

Repousos de verdade,

Repousos o amor,

Repousos o Salvador,

Repousos o quiserem,

Repousos o retém.

Repousos da virgindade,

Repousos de sermos,

Repousos realidades,

Repousos proféticos.

Repousos de bordo,

Repousos e de bombordo,

Repousos de estibordo.

Repousos de somente,

Repousos de persistente.

Repousos de sua paz sempre.

Gumer Navarro
Enviado por Gumer Navarro em 26/01/2020
Código do texto: T6850796
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2020. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.