CATAVENTO
Se eu pudesse
reinventaria deus.
Se eu pudesse
reinventaria a vida.
Se eu pudesse
reinventaria
os cristãos e os judeus
(cultura judaicristianizada
- quero o clássico Greco-romano)
Se eu pudesse
reinventaria a lida.
Se eu pudesse
reinventaria a dita.
Se eu pudesse
reinventaria os lamentos meus.
Se eu pudesse
Escreveria poesia
E deixaria esta ventania.
É este o CATAVENTO
que reinventa meu sentimento.
L.L. Bcena, 16/02/2011
POEMA 277 – CADERNO: CHEGADA NO PORTO.