Amor,Fé e Esperança
Tudo que nós precisamos na vida
É de um amor infinito que nos acalme a alma,
De uma fé inabalavel que nos alimente a esperança.
Tudo que nós precisamos na vida
É de um amor infinito que nos acalme a alma,
De uma fé inabalavel que nos alimente a esperança.