Endless Twilight

Endless Twilight:

Parte 1 - The Dark Sky

Parte 2 - Endless Twilight

Parte 1

The Dark Sky

Here in this world of smiles from pain

I see ours lives dying in vain

In quest for a better life, out of destiny

But after all I'll stare my misery

UNDER A DARK SKY

I WILL TRY TO FLY

TO WASH MY TEARS AWAY

AND FIND A BETTER WAY

UNDER A DARK SKY

I WAS BORN TO CRY

TO SCREAM MY HEART AWAY

AND FIND THE LIGHT SOMEDAY

Here in my world of joy and pain

I try to be free of life in chains

Searching for a light sky to shine my misery

But it all aspect surround in a mantle of mistery

UNDER A DARK SKY

I WILL TRY TO FLY

TO WASH MY TEARS AWAY

AND FIND A BETTER WAY

UNDER A DARK SKY

I WAS BORN TO CRY

TO SCREAM MY HEART AWAY

AND FIND THE LIGHT SOMEDAY

One day I will find all the might

That I need to sun rise my mind

One day I will leave this night

To a perfect world on a Endless Twilight

.

Parte 2

Endless Twilight

Pode o sol longe do mar

Um abrigo encontrar?

Em terras secas sem céu

Desfrutar o leite, o mel?

POSSA A MENTE ALCANÇAR

OS ALTOS CÉUS E BRADAR

OS ALTOS VENTOS ELEVAR

AO INFINITO E VOAR...

Pode o rio escorregar?

Monte abaixo despejar?

Águas puras cristalinas

Cobrir vales e ravinas?

POSSA A MENTE ALCANÇAR

OS ALTOS CÉUS E BRADAR

OS ALTOS VENTOS ELEVAR

AO INFINITO E VOAR...

TO A WORLD WITHOUT SORROW! WITHOUT PAIN!

WHERE WE'LL LIVE OUR LIVES NO MORE IN VAIN

AND NEVER WILL FALL DOWN THE NIGHT

LIVING FOREVER IN A ENDLESS TWILIGHT

LIVING IN A ENDLESS TWILIGHT!