M E
Medito,
Medito...
mendigo,
me expurgo,
me dito
me digo,
minto, me ensino.
Mamo, menino,
bebo na fonte de Bandeira
e de Cabral, de Drummond
e de poesia me encharco,
fico parco,
fito largo,
cisco e circo...
ciRco e cisco!...
Pam pam pam pam pam pam pam!...