Jy het nie eers vir my gegroet nie
Toe jy weggegaan het
Met tas in die hand
Hy het my nie eers in die ongedaan gegroet nie
Sy het weggestap sonder om iets te sê.
Ek weet nie hoekom jy my seergemaak het nie
Geen rede vir iets om te gebeur nie
Ek onthou nog die wit bloes
Gemerk in die misboek.
Die pyn wat in my hart swaai
Ek betuig steeds my liefde vir jou
In die verte waar die son skyn
Die middag sal nie 'n goeie afsluiting hê nie.
Dit was met die wit bloes wat ek jou gesoen het
Ons eerste soen in die winter
Ons eerste stywe drukkie
Hulle sal net in die herinneringe bly.
Snags kan ek nie slaap nie
Jou teenwoordigheid het in my gedagtes gemerk
Met hierdie lyding mis ek jou
Hou my as gyselaar vir hierdie mal cupido.
Ek ken hierdie onbeantwoorde liefde
My wye hallusinasie geskematiseer
Laat my in bitterheid en fantasie
Vrug van gevolge wat aanstoot gee.