Uma dor
Uma dor
Tive uma dor, que de tanto doer
Não sinto mais.
Parece que de dor, virou prazer.
Tenho sempre um êxtase incomum,
Quando lembro-me que não era dor
O prazer que agora sinto.
É de ti que lembro
Quando finjo que sinto a dor,
Na verdade, é por essa dor que tanto minto.
A pain
I had a pain, that of in such a way aching
I do not feel more.
It seems that pain, it turned pleasure.
I always have an uncommon ecstasy,
When I remember that it was not pain
The pleasure that now I feel. It is of you that
I remember When I dissimulate that
I feel pain, In the truth,
It is for this pain that as much I lie.