Cansei

Cansei desta vida mais ou menos,

menos mais.

Que todo dia é mais menos que mais.

Cansei desta monotonia monótona diária frequente.

Cansei do cansaço que me cansa esta vida cansada,

cansada vida cansada,

que eu cansei.

(12/10/09)