I cry ...forever...
YES....I CRY FOREVER..
IN MY HOUSE...IN MY JOB
VERY..VERY..CRY...
IN MY EYES...THERE ARE...VOMIT
VOMIT...THERE ARE HERE...IN FOUNDATION...
DO YOU WANT..FOR LEAVE ME AGAIN..
PEOPLE...GET UP...TODAY..
LET S GO...REVIVE..
I" M SORRY....