Nadal bardzo ją lubię i kocham
Nie wiem, gdzie cię znaleźć
Po szybkim pożegnaniu
Moje niebieskie oczy płakały
W recenzjach zielonych wód
Nie mogłem improwizować lhufas
Nawet nie rysunek dnia
Pokryty tysiącem goryczy
pozostanie mi żałować
I wypłakuj rozczarowania tej godziny
To wszystko to tchórzostwo
Odsetki! Nie wiem, gdzie ją znaleźć
Może myślę bardziej w ten sposób
O tej czułości, która pozostała
I nadal bardzo ją lubię i kocham.