Is maith liom agus is breá liom i gcónaí í
Níl a fhios agam cá bhfaighidh mé tú
Tar éis an slán go tapa
Mo shúile gorm adeir
Sna hathbhreithnithe ar na huiscí glasa
Níorbh fhéidir liom lhufas a thobchumadh
Ní fiú líníocht an lae
Clúdaithe i míle searbhas
Fanfaidh aiféala orm
Agus caoin díomá na huaire
Is gealtachta é seo ar fad
Ús! Níl a fhios agam cá bhfaighidh mé í
B’fhéidir go gceapaim níos mó mar seo
Maidir leis an tenderness sin a d'fhan
Agus fós is maith liom agus is breá liom í.