Jeg vil ikke have dig
intet har værdi
Hvis jeg gav dig min kærlighed
Nu er det for sent for dig at fortælle mig alt dette
det gjorde mig for meget vred
Vasket alle mine tramps
Og stadig rystede i faveira
Tænkte det var en joke
Du træder på en andens jord
Det er ikke min og meget mindre din
Nu vil han vende tilbage i en ny sæson
Undskyld for det sidste
har ingen værdi
Det er bedre at glemme hvert øjeblik
Hvis jeg var en dukke, er jeg nu en kvinde
Hvem tog alle tricks
Og holdt den i garderoben
Gjorde sengen til et trofæ
Det er ikke min og meget mindre din
Nu ønsker at komme tilbage som et tegn
Ruller på gulvet og danser
Undskyld for det sidste
Tænker på at være en macumbeiro.