не те искам
нищо няма стойност
Ако ти дадох любовта си
Сега е твърде късно да ми кажеш всичко това
това ме ядоса твърде много
Изми всичките ми скитници
И пак се разтърси във Фавейра
Мислейки, че е шега
Стъпвате на чужда земя
Не е мое и още по-малко твое
Сега той иска да се върне през нов сезон
Извинявам се за последното
няма стойност
По-добре е да забравиш всеки момент
Ако бях кукла, сега съм жена
Кой взе всички трикове
И го държа в гардероба
Направи леглото трофей
Не е мое и още по-малко твое
Сега искам да се върна като знак
Търкаляне по пода и танци
Извинявам се за последното
Мисля да бъда macumbeiro.