AMAR NO LUAR

NOITE DE LUAR

S

C T

É R

U E

L

A BRILHAR

S U

A

S

O

L

I

T

Á

R

QUIETA , SILÊNCIO...

CASAL A SE AMAR...

S

E NTREGAR

M

N

A

D

A PENSAR OU PLANEJAR...

P

E

N

AMAR NO LUAR

S M

A

R....