SANTU ANTÔNIU! SANTU CASAMENTÊRU!
S
A
N
T
U
A
N
- TUNIM!...ÔCÊ JÁ TÁ NU?...VIRGI DU CÉU!...
- O QUÊ QUI TEM MARIA?...ÔCÊ TAMBÉM NUM QUÉ?...
- NUM SEI SI JÁ PODI TIRÁ O VÉU...
- INTONCI! SERÁ QUI ISTU JÁ PODI MERMU?...
- UAI SÔ!?...SI NUM MINGANU, HOJI NUM É DIA DI SANTU ANTÔNIU?
- É MERMU!...
- INTONCI!...SI NÓIS JÁ TAMU AQUI NU...
0 QUI NÓIS TÁ ESPERANU?...
- É!... NÓIS JÁ PODI É Í TIRANU Ú VÉU...
- VIVA Ú SANTU!...
- VIVA NA TERRA Í VIVA NÚ CÉU!...
- VIVA!... INTONCI ISTU JÁ PODI!...
- INTENDEU?...
- SIM!...
- SIM!...
- VIVA NU NA TERRA E VIVA NÚ CÉU!...
- VIVA A LUA DE MEL!...
- VIVA A LUA NÚ CÉU!...
- HUUUMMM!..MAS ISTU É UM TREM DANADO DI BÃO!...
- ...HUUUMMM!.. É BÃO DIMAIS SÔ!...
- BRIGADU SANTU ANTÔNIU!...
- SANTU ANTÔNIU É SANTU CASAMENTÊRU!...
- SANTU ANTÔNIU É SANTU MILAGRÊRU!...
- CUM SANTU ANTÔNIU NINGUÉM FÍCA NU ISTALÊRU!...
- NOSSA SINHORA!...VIRGI DU CÉU!...Ô MARIA!...HUU!..
- U QUI FOI TUNIN? NUM PARECI QUI NÓIS TÁ NÚ CÉU?.
- SSSIIIMMM!...
- SSSIIIMMM!...
- INTONCI!...VIVA SANTU ANTÔNIU!...
- VIVAAA!...