Abismo

E, no impulso,

no pulo

[sem susto]

no meio

do nada

sem pena

[sem asa]

as idéias

caíram

largadas

[confusas]

no meio

do escuro

sem pulso

[sem rumo]

e levaram

consigo

um corpo

que

[agora]

está

Livre.