Presença

Presença

João 15, 14-17

Amigos. Assim nos chama.

A ti conhecemos,

Tua Palavra nos mostra quem és.

Atraístes todos a ti,

Com teu sacrifício de amor,

Deste a vida por nós.

E a tua graça nos reaproximou.

És nosso amigo,

AquEle que nos consola,

Nos dá força,

E entende nosso coração.

Estás em nós, pois nos escolheste,

Esta é a vossa revelação.

E no ato de amar revelamos tua face.

Amor sem reservas,

Como o fizeste,

Perdoar sem limites,

Como nos ensinaste.

Levamos alegria, paz e esperança,

Somos diante de ti apenas crianças.

És nosso amigo

Contigo chegaremos ao Pai,

Com tuas mãos a nos abençoar,

Nos dá força para caminhar.

És o Caminho que nos orienta.

És tudo em nossas vidas,

Em cada passo que iremos dar.,

Sabemos que com a tua presença

Sempre poderemos contar.

Presence

John 15: 14-17

Friends. That's what calls us.

We know you,

Your Word shows us who you are.

You drew all of you,

With your sacrifice of love,

You gave your life for us.

And your grace has brought us together.

You are our friend,

He who comforts us,

It gives us strength,

And understands our heart.

You are in us, for you have chosen us,

This is your revelation.

And in the act of loving we reveal your face.

Love without reservations,

How did you do it,

Forgive without limits,

How did you teach us.

We bring joy, peace and hope,

We are before you only children.

You are our friend.

With you we will reach the Father,

With your hands to bless us,

It gives us strength to walk.

You are the Way that guides us.

You are everything in our lives,

In each step we will give,

We know that with your presence

We can always count.

Sérgio Ricardo de Carvalho
Enviado por Sérgio Ricardo de Carvalho em 23/10/2018
Código do texto: T6483917
Classificação de conteúdo: seguro