MONTANHAS
P....I....C....O....S
E.. .N....C....O....S....T....A....S
N.................. ...R....I...................N
H....O...R...I... Z....O....N....T....E
A..............................S..................B................V
S..................................... ..C...O...L.. .I...N...A....S
C....A....S......................L...............................L
O...............C.................A.....F....A................E
S............M....A............G....R....U....T....A....S
............................T.........O..........N....A
.........................B....A....S....E