STF - STE 2022
M...I...N...I...S...T...R...O...S
..............................................I
..............................................N...Ã...O
..............................................I
..............................................S
...............................................T
...............................................R...E...S...P
...............................................O..............E
................................................S...............I
.................................................................T
.................................................................A C
.................................................................M.....O
..........................................................................N
.........................A...D...V...O...G...A...D...O....S
..............................O.............................I...........T
..............................................................A..........I
..............................................................B..........T
..............................................................O.........U
...........................................................................I
..........................................................................Ç
..........................................................................Ã
..........................................................................O