A listá de Schindler
Vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas
Vidas
Vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas
Vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas vidas