ooooolllllhhhhhhaaaaaa
o
oo
ooo
oooo
ooooo
oooooo
oooooooo
ooooooooo
lllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooo
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
dddddddddooooooooooooommmmmmmmeeeeeeeeeeesssss
mmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvoooooooooooooooooooooo
llllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cccccccccccccccccccccoooooooooooooooo
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ccccccccccccooooooooooooooooooooooooo
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lllllllllllllllllllluuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dddddddddddddd111111111111111111111
mmmmmmmmeeeeeeeeee
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
mmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooo
llllllllllllllllllllllllllooooooooooooooouuuuuuuuuu
cccccccccccccccccccccccccccccccccooooooo
mmmmmmmmmmmmmooooorrrrrrttttttttttttttoooo