caosdocaos
ccccc
aaaaaaaaaaa
oooooooo
sssssssssssssssss
dddddd oooooooooo
ccccccccccccccccccc
aaaaaaaaaaaaaaaa
oooooooooooo
sssssssssssssssssssssssssssssssss
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooooooooooooooooo
ccccccccccccccccc
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooooooooooo
sssssssssssssssssssssss
eeeeeeeeeee
uuuuuuuuuuuuuu
mmmmmmmmmm
ccccccccccccccc aaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooooooo
sssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssss