Homem Vitruviano
hhhhhhhh
hhhhhhhh
oooooooo
oooooooo
mm
mm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tttttttttttt
tttttttttttt
rrrrrrrrr rrrrrr rrrrrrrr
uuuuu uuuu uuuuu
uuuuuu uuuu uuuuu
uuuuuu uuuu uuuuu
vvvvvv vvvv vvvvv
vvvvv vvvv vvvvv
vvvvv vvvv vvvvv
iiiiiiiiiii iiiiiiiii iiiiiiiiiii
iiiiiiiiii iiiiiiiiii iiiiiiiiiii
aaaa nnnn ooooo