=========================
o
o
o
o
aaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cccccccccccccccccccccc
éééééééééééééééééééééé
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ãããããããããããããããããããããã
ooooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooooooooooooooooooooooo
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ooooooooooooooooooooooo
ccccccccccccccccccccccc
ééééééééééééééééééééééé
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu