dahliagrita
eeeeeeeeeee
eeeeeeeeeee
eeeeeeeeee
lllllllllllllllllllll
lllllllllllllllll
iiiiiiiiii
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaa
aaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaa
aaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaa
aaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaa
aaaaaa aaaaaa
a a a a a a a a a a
bbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbb
eee eee
eee eee
tttt tttt
tttt tttt
hhh hhh
sssshhh ooorrrtt