.................................................................................................
ooooooooooooo
ooooooooooooo
ooooooooooooo mmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeeeeee
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooooooooo ooooooooooooo
dddddddddddddddddddddddd
ddddddddddddddddddddd
oooooooooooo
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeee ssssssssssssssssss mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
eeeeeeeeeee sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
pppppppppppppppppp
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeeeeeeee sssssssssssssssssssssssssss
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooooooooooooo