MAR ASMO
~~~~~~~~~~~~~~~MAR~ASMO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ASMO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~FIM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MARFIM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MORE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TIR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~E~AR~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MAR ABERTO SEM IGUAL~~~~~~~~~~~~