verbivocovisual
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
E
E
E
E RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII C
C
CVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
C OOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VVVVVVVVVVVVV
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SSSSSSSSSSSSSSSS
U
UUUUUUUUUU
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL