The Impossible Dream
CAN'T-CAN'T-CAN'T-CAN'T-CAN'T-CAN'T-CAN'T-CAN'T
can´t can't can't can't can't can't can't can't can't can't can't can't
IM PO SS IB LE IM PO SS IB LE IM PO SS IB LE
DREAM DREAM DREAM
dream dream
Não posso Asas fortes
DAR CÉU
ter ser
ás
PES
SOAS
IR VIR
O
que
CAN'T EU QUERO CAN'T
CAN'T s e CAN'T
CA e l a s N'T
não
D e s e j a M
im
poss
ible
?