......................
e.................
s.......................t
r ...........................................e
...........l....................................a
...........................s
..............n
a.........................
...................s...................
t................................................e...
l..............................................h.....................
......................................a.........................................
s...................................................100
3rilhassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss